Informatief


De hosting die wij bieden is bedoeld voor professionals. Voor een scherpe prijs krijgt u veel ruimte en riante datatransfer.

Het Cloudplatform is geschikt voor alle moderne apps en systemen zoals bijvoorbeeld WordPress, Drupal en Joomla. Installatie hiervan kunt u zelf doen, of gebruik maken van de Installatron App installer.

De hosting op het cloudplatform is eenvoudiger in gebruik dan de meeste clouddiensten (die u een VPS zonder ondersteuning aanbieden). Het is echter niet geschikt voor beginners of mensen die geen ervaring hebben met een website maken. Ook bieden wij slechts minimale ondersteuning op dit platform. Onze bemoeienis is beperkt tot het ‘up-and-running’ houden van deze dienst.

Algemene aanwijzingen gebruik
In z’n algemeenheid kunnen wij stellen dat wij ons als een goed verhuurder van een hostingservice gedragen en u zich als een goed huurder dient te gedragen. Dit betekent dat wij zonder voorafgaande aankondiging gerechtigd zijn websites af te sluiten teneinde de dienst voor andere cliënten te kunnen blijven continueren wanneer er sprake is van:

– misbruik (spam, phishing, misleiding e.d.);
– laakbaar gedrag (verspreiding onwettig materiaal of informatie**)
– gebruik maken van de dient op een manier die overlast voor andere cliënten veroorzaakt;
– slecht geconfigureerde of beveiligde websites;
– niet voldoen van rekening(en).

Voor het overige verwijzen wij naar onze algemene leveringsvoorwaarden.

 

__
** De beoordeling hiervan is geheel aan ons waarbij wij ons zullen laten leiden door de Nederlandse- en internationale wet en regelgeving hieromtrent alsmede door goede smaak en ethische normen en waarden welke in de normale maatschappelijke omgang geaccepteerd zijn;